Ето и още едно предложение за обяд от мен.
Продукти:
4-5 бр. суджук
1 ч.ч. домашен доматен сос
червена и зелена чушка
1 средно голям син домат (патладжан) нарязани на дребно
1 малък морков настърган на ренде
1 бр. кромид лук нарязан на дребно
сол на вкус
олио за пържене
Слагаме олиото да се нагорещи.
Нарязваме суджука на филийки и слагаме в тенджерка.
Запържваме от двете страни и добавяме нарязаните зеленчуци, кромида и настърганият морков.
Добавяме доматеният сос и сол на вкус.
Похлупваме с капак и оставяме да поври на слаб огън, докато се сгъсти.
Сервираме с пържени картофи или ориз.
Няма коментари:
Публикуване на коментар