вторник, 25 февруари 2014 г.

СУДЖУК СЪС САЛЦА

Ето и още едно предложение за обяд от мен.




Продукти:

4-5 бр. суджук
1 ч.ч. домашен доматен сос
червена и зелена чушка
1 средно голям син домат (патладжан) нарязани на дребно 
1 малък морков настърган на ренде
1 бр. кромид лук нарязан на дребно 
сол на вкус 
олио за пържене

 Слагаме олиото да се нагорещи. 
 Нарязваме суджука на филийки и слагаме в тенджерка.
 Запържваме от двете страни и добавяме нарязаните  зеленчуци, кромида и настърганият морков.
 Добавяме доматеният сос и сол на вкус.
 Похлупваме с капак и оставяме да поври на слаб огън,  докато се сгъсти.

Сервираме с пържени картофи или ориз.









Няма коментари:

Публикуване на коментар